Slaget på Møllaren 2018

For tiende år på rad arrangerte Djerv badminton Møllarslaget. Vi er blitt en av de aller største turneringene på Vestlandet med 170 deltagere og 260 kamper i løpet av en helg.

For å komme i mål i rimelig tid, måtte vi starte opp allerede fredag kveld med barneklassene. Vi har egentlig vokst oss ut av Vitalitetssenteret, og har derfor de siste årene kjørt kamper både på Vitalitetssenteret og i Ny-Krohnborghallen. Men vi lenget hjem til Møhlenpris! Så i år pakket vi det hele sammen på 25 timer badminton i løpet av en intens helg på Møhlenpris.

25 timer badminton

Arrangementet krever mange frivillige fra Djerv badminton. Vi er en dugnadsgjeng på ca. 30 som stiller opp til smått og stort, stødig leder av Rolf.

Vi ønsker å ha en sosial profil, og legger til rette for både cafe, basar og inngang på Vil Vite i pausene. Vi legger vekt på at alle skal spille i en klasse med tilsvarende nivå, og at de yngste skal få flest mulig kamper.

Gode resultater

Djerv badminton fikk mange gode resultater.

De yngste i U9 samler erfaring i sine første mesterskap, og skal få ekstra oppfølging i løpet av våren. Vi har nå startet opp med to treninger pr. uke for de aller yngste.

Mange U11 spillere i Djerv er gode og ønsker å teste seg mot eldre gutter. Både Aksel, Pranav, Erik, Artjon og Olav spilte «opp» en klasse fra U11 til U13. Og de slo godt fra seg! Erik spiste masse poeng fra eldre gutter, og Aksel og Artjon spilte knallgodt i double. Olav kom til finalen og møtte der sin bror Herman, og fikk i tillegg tredje i double. Herman vant HSU13A.

I U15A kjempet Jonas seg frem til en fortjent 2. plass med godt spill.

I mix U15A kjempet Jonas og Dikssha seg til en god 2. plass.

Jentene i ungdomsklassene spilte også godt. De har tatt flere steg med Dusan som trener det siste året, og har økt både slagstyrke og spenst. Det hjelper å ha en trener som har vært norgesmester og spilt på Juniorlandslaget. Dikssha hentet hele 16 poeng mot vinneren i U17A, to år eldre en henne. Sanne og Mila fikk andreplass i samme klasse, og «perset» i poeng mot de beste jentene i klassen.

I voksenklassen fikk Kumar seier i HDA, Anna/Aina andre i DDB og Nelson bronse i HDC.