Djervhytten

Hytten er inntil videre stengt grunnet oppussing

Kjære Djerv-venn
Her ser du Djerv-hytten på Ulriken i helt nytt skrud. Strippet for det aller meste etter den mest omfattende restaureringen hytte har vært gjennom på de 88 årene som har gått siden den sto ferdig i 1931. Nå kan du bidra til å gjøre hytten helt ferdig med å sende ditt bidrag til Djervhytten med

Vipps nummer 528196.

Da vi startet arbeidet med oppussingen, så vi for oss noe som kunne gjøres på dugnad. Men skadene oppstått gjennom mange år var kommet så langt at vi var nødt til å engasjere profesjonelle. Dugnadsprosjektet ville ellers ha vokst oss over hodet.

I løpet av sommeren er hytten ferdig, som du ser av bildet manglet blant annet yttertak og kledning, men fortsatt vil mye innvendig arbeid gjenstå. Vi trenger også nye møbler, en del kjøkkenutstyr og et gassdrevet toalett.

For å finansiere alt dette og gjøre hytten til et turmål og aktivitetstilbud for alle våre medlemmer trenger vi økonomisk hjelp. Vi søker om og kan regne med tippemidler, vi får tilbake momsen. Det vil dekke halvparten av kostnadene. Vi søker om tilskudd fra ulike andre kilder, inkludert Trond Mohn som jo har hjulpet klubben før og har selvsagt egne midler, men de vil vi helst bruke på aktiviteter.

I tillegg ber vi alle Djerv-venner om hjelp. Du kan være medlem, støttemedlem, tidligere medlem, forelder eller beboer på Møhlenpris. Eller kanskje er du bare glad i en klubb som er blant byens eldste og som har en hytte på Ulriken som har vært i bruk i 88 år, og som med din hjelp kan gi et godt tilbud de neste 88 årene.”

Hilsen Ole Marius Knudsen
Leder i Hyttestyret SK Djerv