MØHLENPRIS FOTBALLFEST 2024

Bli med på en uforglemmelig dag full av fotballglede og fellesskap på Møhlenpris Fotballfest på Møhlenprisbanen!

Vi inviterer dere til å bli med oss lørdag 25. mai 2024, for en dag som garantert vil sette et smil på alles ansikt. Dette er ikke bare en vanlig fotballturnering – det er vårens vakreste eventyr for fotballentusiaster alle aldre.

Selve cupen er for lag i alderen 4. til 7. klasse (født mellom 2011 og 2014). For de andre er det en dag full av fotballaktiviter og øvelser.

Med spilleformen 5×5 for 4-5 trinn og 7×7 for 6-7 trinn vil spillerne få sjansen til å vise frem ferdighetene sine i et miljø som oppmuntrer til glede og mestring.

For kun 750 kroner per lag, får deltakerne ikke bare muligheten til å delta i spennende kamper, men også tilgang til en skikkelig folkefest i Bergens vakreste bydel. Fra de magiske fotballøyeblikkene på banen til den herlige stemningen rundt kiosken, vil dette være en dag fylt med moro og spenning for både store og små.

Men det stopper ikke der! Vi har også loddsalg med flotte premier og premieutdeling til alle lagene som deltar. Og når solen varmer opp Møhlenpris stranden, kan deltakerne til og med ta en forfriskende dukkert for å avslutte dagen på best mulig måte.

Påmelding er enkelt og greit via den vedlagte lenken, så sørg for å melde på laget ditt innen 10. mai for å sikre plass i denne fantastiske fotballfesten. Ikke gå glipp av denne muligheten til å skape minner for livet og å feire fellesskapet gjennom den vakre sporten vi alle elsker!

PÅMELDING: https://www.profixio.com/app/mohlenpris-fotballfest-2024