GRATIS badminton trening for nybegynner kvinnelige spillere i Djerv!

Har du noen gang tenkt på å prøve deg badminton, men på en eller annen grunn fikk ikke mulighet? Vel, vi har en spennende mulighet for deg! Bli med oss på badmintontreningsøvelser spesiell lagt for kvinner og alt er GRATIS!

Djerv Badminton skal starte gratis badminton trening for nybegynner kvinner i Vitalitetssenteret fra 21. august 2023.

I første omgang ønsker vi kun 10 entusiastiske kvinner som er ivrige etter å svinge en racket og lage noen fantastiske minner på banen.

Du trenger ikke å bekymre deg hvis du har aldri spilt badminton før i livet ditt. Vår dedikert og vennlig kvinnelige trener, Eileen Linda, vil være der for å veilede deg. Hun vil hjelpe deg å forstå reglene og lære deg det grunnleggende i badminton. Vi vil også sørge for racketer og baller så alt du trenger å ta med deg er vilje til å lære og godt humør.

Her har du sjansen til å utforske en ny sport, å få nye venner og nyte en god treningsøkt! Hvem vet, du kan oppdage ditt skjult talent eller utvikle en ny lidenskap i deg.

Det er begrenset med plasser (kun 10 plasser), så ikke vent lenge!

Ta kontakt med Eileen Linda (trener) så snart som mulig på eileenlinda7@gmail.com og djerv1@hotmail.com for å bestille plass.

Sted: Vitalitetssenteret (Wolffs gate 12, 5006 Bergen)

Tid: Mandag 21. august 2023. kl. 17.30

Gjør deg klar på en spennende badmintonreise. Vi gleder oss til å se deg på banen! 😊