Kontingent for 2022 – spørsmål og svar

Vi trenger betalende medlemmer for å være et idrettslag. Og i møte med myndigheter og sponsorer er det en fordel å være mange medlemmer. DERFOR er det slik at alle aktive MÅ betale kontingenten på 100,- (under 19 år) eller 200,- (over 20 år). Nedenfor er noe spørsmål om kontingent.

Må virkelig ALLE betale kontingent, har ikke SK Djerv en sosial profil?

JA alle må betale kontingent, fordi et medlem må være betalt for å være tellende hos Idrettsforbundet. MEN den årlige kontingenten er svært lav og den eneste obligatoriske avgiften i SK Djerv.

Hva skal man gjøre dersom man ikke har fått kontingent?

Det betyr at man sannsynligvis ikke er registrert som medlem.

Man kan melde seg inn her.

Er kontingenten den eneste avgiften i SK Djerv?

Nei, det skal også kreves inn en treningsavgift. For utøvere yngre enn 19 år er det én felles treningsavgift for alle idretter på 1.000,- kroner pr. år. Men for denne avgiften kan man søke reduksjon eller fritak.

HVA med de frivillige som kun er med for å stille opp for laget til sitte eget barn, skal også de betale kontingent?

Vi har fakturert alle for kontingent fordi vi ønsker flest mulig medlemmer og for å sikre at alle har en mulighet til å være med å styre klubben. MEN ingen vil miste sine trenerverv om de ikke betaler kontingent.

HAR vi ingen fordeler som frivilige i SK Djerv?

Jo, alle barn av alle foreldre med verv slipper treningsavgifter. I tillegg finnes det noen flere frynsegoder, men disse varierer fra idrett til idrett.