Sofia best i Norge

Sofia til høyre sammen med 2. og 3. plass i DSU19.
Vår egen Sofia vant single i U19 i rankingturneringen som Djerv badminton arrangerte i Søreidehallen 4-6 november. I tillegg tok hun med seg sølv i double i samme klasse.

Bortsett fra et par jenter som spiller junior-VM i Bilbao, var alle de beste under 19 år med. Sofia er 1. reserve til dette VM-laget. I rankingturneringen slo hun ut to år eldre spillere. Gratulerer med storspill!

I tillegg deltok følgende spillere fra Djerv: Herman, Dikksha, Jonas, Mila og Sanne. De stilte opp i klasser med langt eldre og mer rutinerte spillere, men plukket mange poeng og sett. I slike rankingturneringer kommer de beste barna fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i sør, og det er derfor en mulighet for våre spillere å få prøve seg mot landets beste spillere.

Vi trenger en hall med syv baner for å få unna alle kampene i løpet av en helg. Derfor måtte vi bruke Søreidehallen, selv om vi selvsagt helst skulle arrangert på "hjemmebane" i Vitalitetssenteret

Arrangementet ble prikkfritt gjennomført ved hjelp av 35 frivillige fra Djerv badminton (20 barn og 15 voksne)! Takk til alle som bidro, med Ferenc i spissen som turneringsleder.