Kampreferat

Kamp 31.oktober hjemme mot Vestsiden/Askøy

Seier 3-2

Laget:

Liv

Fernanda, Ingvild, Linda, Irene

Ann-Kristin, Trine, Nora

Oda, Marianne, Hege

Benyttede innbytter; Ingvild, Yvonne

En tøff kamp hvor alle jobbet hardt. Vi er gode både offensivt og defensivt. 1-0 kom etter en straffe av Ann-Kristin. Det er Hege som skaffer oss straffen med en tøff gjenvinning innenfor 16-meteren. Vi går fornøyd til pause med 1-0. Det er enighet i garderoben for å gå hardt ut for å prøve å øke til 2-0 tidlig i 2.omgang. Dette lykkes vi med når Marianne scorer et flott mål etter 50 minutter.

Etter 55 minutter reduserer Vestsiden, men vi kjører på fremover og er trygge bakover. Det er 23 minutter igjen når Marianne scorer 3-1 etter et nydelig innlegg av Hege. Vi skaper mye og jeg synes at laget jobber hardt over hele banen. Vi er uheldige med et selvmål da det er 5 minutter igjen og det blir 3-2. Vi får ikke panikk, men jobber hardt defensivt og er kyniske og tøffe i sluttfasen. Dette var igjen en fortjent seier mot et godt lag.

Da avslutter vi sesongen som nummer 5!

Veldig bra jobbet jenter! Takk for mange gode opplevelser sammen med dere. Lykke til i 2014! :)

Kamp 27.oktober hjemme mot Follese/Askøy/Hetlevik
Seier 2-1
Laget:
Rose-Marie
Irene, Ingvild, Janne, Linda
Ann-Kristin, Siv, Trine
Hege, Marianne, Tone
Benyttede reserver: Fernanda, Nora, Eva, Yvonne
En kamp hvor vi starter litt nervøst, men allikevel produserer målsjanser. Siv klinket til med et glitrende skudd i stolpen etter 10 minutter, pluss at vi har mange andre store sjanser. Vi fikk etter hvert hull på byllen. 1-0 scoringen kom etter 40 minutter etter et flott løp og en fin avslutning av Siv.Scoringen var en klassescoring! Like etter pådrar Tone seg sitt andre gule kort (vel høy tenning) og vi må spille resten av kampen med 10 spillere.
Vi bestemmer oss i pausen for å gå ut i en 4-1-3-1 formasjon og dette fungerte meget bra. Vi gikk rett i strupen på motstanderen og fortsatte å produsere målsjanser. Laget jobbet hardt og Hege kjemper inn 2-0 etter 66 minutter. Dette er sterkt med10 spillere på banen. Vi dominerer kampen på dette tidspunktet.
Da det er 12 minutter igjen kommer motstanderen på en kontring og reduserer til 2-1. Mange blir etterhvert slitne, men innbytterne kommer inn og gjør en kjempeinnsats sammen med hele laget. Vi kontrollerer inn seieren. Meget bra gjennomført!

Kamp 13.oktober borte mot Bergen Nord/Hovding

Seier 3-4

Laget:

Liv

Irene, Ingvild, Siv, Linda

Ann-Kristin, Trine, Kristin

Hege, Marianne, Tone

Dette ble en spesiell kamp, men FOR en kamp! Først skyter Hege over fra to meter, for deretter å score et klassemål og 1-0 ledelse etter 4 minutter. Litt etter har Hege et skudd i tverrliggeren. Nå er vi virkelig på hugget og utfordrer hjemmelaget.

Etter 18 minutter utligner hjemmelaget, men minuttet etter sender Trine oss opp i ledelsen igjen. Kort tid etter dette svarer hjemmelaget til 2-2. Nå står kampen og svinger en stund. Før Bergen Nord/Hovding går opp i 3-2. Så utligner vi igjen med Marianne, før vi tilslutt går opp til 3-4 med Tone! Hege var involvert i det mestesom skjedde rundt scoringene. For ikke å glemme at Liv reddet en straffe. Det var utrolig mye som skjedde i denne første omgangen.

I andre omgang synes jeg vi er meget gode både offensivt og defensivt. Litt smårusk vil det alltid være, men vi er meget gode mot lag nummer 2 på tabellen. Vi står av angrepene mot oss i sluttminuttene og tar etter min vurdering 3 fortjente poeng.

Dagens Djervjente: Hege!

Kamp 7.oktober hjemme mot Baune

Tap 2-3

Laget:

Liv

Linda, Ann-Kristin, Siv, Irene

Eva, Kristin, Hege

Tone, Trine, Yvonne

Reserve: Fernanda, Guri, Janne

Dette ble en spesiell kamp for oss og også denne kampen slet vi en del. Vi hadde en god del forandringer i alle lagdeler og nye posisjoner. Dette var nok ikke helt lett å håndtere. Uansett så synes jeg ikke at vi ga opp kampen om poeng og vi jobbet knallhardt. Til tider fikk vi også til Djerv-spillet. Sluttresultatet ble 2-3 etter to mål av Tone. Kampen bød også på en strafferedning av Liv.

Dagens Djervjenter: Tone og Liv!

Kamp 27.september borte mot Arna/Bjørnar 3
Uavgjort 0-0
Laget:
-
En kald fredagskveld i Indre Arna. Dette var en kveld vi ikke var på topp. Vi slet en del defensivt og fikk det heller ikke til å flyte offensivt. Det positive var at vi ikke slapp inn mål og klarte 0-0 mot et lag som har gode resultater nå i sluttspurten. På denne kampen ønsker jeg ikke trekke frem noen dagens spiller. Jeg synes vi gjorde en ok innsats og et resultat vi kan akseptere.

Kamp 22.september hjemme mot FK Fyllingsdalen
Tap 1-3
Laget:
Rose-Marie
Irene, Ann-Kristin, Ingvild, Linda
Tone, Kristin, Trine, Hege, Yvonne
Marianne

Vi gikk ut i en tilnærmet 4-5-1 formasjon, som ble snudd til 4-3-3 når vi skulle angripe. Dette fungerte bra, vi fikk til gode overganger som et resultat av fantastisk defensivt arbeid i alle ledd. Dette medførte at vi tok ledelsen etter 12 minutter med Marianne. Etter dette kvitterte Fyllingsdalen i det 19.minutt. Kampen ble jevn og tøff. Vi holdt meget godt følge med serielederen. Vi hadde en god 1.omgang.

Vi gikk ut i andre omgang med en god innstilling og klarte å skape ting fremover, samtidig som vi holdt god struktur defensivt. Dessverre fikk Marianne direkte rødt kort 22 minutter ut i 2.omgang (streng avgjørelse). Dette medførte at vi fikk det tøft. Vi stod i mot til det var 6 minutter igjen av kampen. Da fikk motstanderen 2 kjappe mål. Uansett må jeg si at dersom vi holder dette nivået fremover, så blir det mange poeng.

Dagens spiller: HELE LAGET

Kamp 18.september borte mot Gneist
Tap 5-3
Laget:
Rose-Marie
Janne, Ingvild, Siv, Linda
Hege, Ann-Kristin, Oda
Trine, Tone, Marianne
Reserve: Liv, Yvonne, Annie, Irene, Nora

Vi var forberedt på å møte et godt og ungt Gneist-lag. Vi spilte derfor 4-2-3-1. Vi slet med å komme inn i presset og fikk ikke helt til den defensive jobbingen i alle lagdeler. Sideforskyvningen fungerte ikke helt. I slutten av 1.omgang kom vi litt mer inn i kampen, men Gneist ledet 3-0 til pause. Målene kom i det 19., 30. og 44.minutt. Det var synd med 3-0 målet like før pause.

I pausen fikk vi snakket om situasjonen, vi måtte være mer positive med hverandre ute på banen og snakke mer sammen. Tross dette jobber vi på og skaper mye. Etter 14 minutter i 2.omgang scorer Marianne 1-3, men dessverre får vi 1-4 i mot rett etter på. Tros dette jobber vi på og skaper mye og i det 75.minutt scorer Irene 2-4. Men igjen får en i mot med en gang. Vi fortsetter å skape mye og får 3-5 ved Marianne i det 84.minutt, som også blir sluttresultatet.

Vi møtte et godt Gneist-lag, men synes vi skal ta med oss det vi presterte i 2.omgang.

Dagens Djerv-jenter: Marianne og Irene
Kamp 13.september hjemme mot Rubbestadnes
Seier 4-3
Laget:
Liv
Fernanda, Ingvild, Siv, Linda
Ann-Kristin, Trine, Hege
Irene, Marianne, Tone
Reserve: Janne, Guri, Annie, Oda, Rose-Marie

Vi startet kampen med godt spill og skapte mange muligheter, men lyktes ikke helt å score. Motstabderen er et godt fotballag med en del gode spillere og de scorer 0-1 etter 35 minutter. Etter 40 minutter scorer de 0-2, som også er pauseresultatet.

Vi måtte nullstille oss og så prøve å gå ut på banen med positivitet. Etter 6 minutter av andre omgang får vi 0-3 i mot og det ser ganske tøft ut å få poeng. Vi holder motet oppe og jobber oss inn i kampen. Vi får et kick etter et nydelig langskudd av AK som gir oss 1-3 etter 65 minutter. Nå kjører vi på og Marianne scorer to klassemål i det 70. og 78.minutt. Fantastisk opphenting og ingen tenker på blodtrykket mitt (Bent)...

Ruddestadneset er fortsatt med og vi må holde defensivt fokus, samtidig som vi gjør gode Djerv-angrep. Viljen til seier er stor og for en opplevelse når Annie scorer dagens ledermål etter 84 minutter! Igjen var dette et resultat av god laginnsats og klassescoringer.

En del spillere som gjør en god kamp, men idag blir matchvinneren dagens Djervjente også.

Dagens spiller: Annie
Kamp 8. september mot Solid/Trott/Stord
Uavgjort 1-1
Laget:
Rose-Marie
Oda, Linda, Ingvild, Irene
Ann-Kristin, Trine, Tone
Yvonne, Annie
Guri
Reserve: Lise P.
Inngangen til denne kampen var vanskelig på grunn av skader og sykdom, men en flott gjeng reiste til Stord med en positiv innstilling. Første omgang spillte vi god fotball, men måtte passe på kontringer imot. I denne perioden ble våre kanter godt involvert, positiv stemning og hard jobbing. Vi gikk til pause med 0-0.

I andre omgang forsetter vi å spille god fotball og Tone scorer et flott mål etter 5 min. Vi fortsetter med å styre kampen. Etter ca.20 min mister vi styringen litt og blir presset litt bakover. Vi ble slitne og hadde desverre kun en reserve. Lise kom inn på midtbanen og hjelper oss. Supert at Lise brukte en hel søndag for å hjelpe oss. Etter 30 min scorer Solid/Trott, ikke helt ufortjent, de hadde hatt avslutninger i tverrligger.

Vi jobbet hardt etter utligningen og jobber inn et fortjent poeng.

Dagens spiller: Rose-Marie